WordPress website

wordpress advies en ondersteuningEen product dat heel geschikt is voor het opzetten van een (niet al te grote) bedrijfs-website, is WordPress.

Een WordPress website wordt veel gebruikt en bevat veel mogelijkheden. U kunt er heel eenvoudig een professionele bedrijfs-website mee opzetten. Bovendien werkt het bijna net zo eenvoudig als een tekstverwerker, dus u kunt hier heel goed zelf mee aan de slag.

Wij richten de WordPress website voor u in, instrueren u in het gebruik ervan en geven tips bij het optimaal inrichten van uw bedrijfs-website met WordPress.

WordPress website hosting

Wij kunnen samen met u de hosting regelen van uw website. We zorgen voor aanvraag van domeinnamen en brengen deze onder bij een goede hostingprovider.

WordPress website inrichting

Wij installeren WordPress voor u en regelen de basis-inrichting, zodat u zich direct kunt concentreren op de inhoud van de site.

WordPress website layout en styling

De website moet er natuurlijk ook goed uitzien, voorzien van uw bedrijfslogo e.d. Wij regelen dit voor u.

WordPress website vindbaarheid in Google en andere zoekmachines

Dankzij onze expertise in zoekmachine optimalisatie kunnen wij u adviseren omtrent de wijze waarop u uw website van inhoud voorziet, zodat deze optimaal gevonden wordt in Google. We maken daarbij gebruik van een aantal extra WordPress plugins en geven u instructie hoe deze te gebruiken. Zo zorgt u er voor dat uw klanten u kunnen vinden op internet!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies.