Website of webshop?

Wist u dat het belangrijk is om uw producten goed te etaleren op het internet? U wordt dan niet alleen op uw bedrijfsnaam gevonden, maar ook op de producten die u levert.

Zelfs wanneer u niet van plan bent om een webshop te gaan voeren, kan het nog heel interessant voor u zijn om gebruik te maken van webshop-software voor uw bedrijfs-website, omdat op deze wijze uw producten optimaal bekendgemaakt worden aan uw potentiƫle klanten. Wij spreken in dat geval van een webcatalogus (zonder winkelmandje en afrekenscherm).

U kunt hierbij bijvoorbeeld gebruik maken van zogenaamde “Rich Snippets“, waarmee u Google van extra informatie voorziet omtrent de door u verkochte producten. U bent dan beter vindbaar via de merken en producten die u levert.

Website of webshop? Of misschien een web catalogus?

Dit aspect is dus belangrijk bij de keuze van de door u te gebruiken website software. U kunt kiezen tussen verschillende webshop systemen, maar in sommige gevallen kunt u wellicht ook volstaan met een website met een extra plugin erbij, die u helpt om uw producten op gestructureerde wijze te etaleren.

Een geschikte plugin voor een webcatalogus, waarbij u ook producten met elkaar kunt vergelijken, is bijvoorbeeld Komper. We helpen u hier graag mee op weg.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies.