Website advies

Website advies: opzetten van een website

website advies en ondersteuningU wilt uw bedrijf presenteren op het internet? Maar u heeft geen idee hoe dat moet? Wij zetten samen met u snel en eenvoudig een goede website op.

We gaan met u in gesprek en regelen vervolgens alles wat nodig is om een website op te zetten. We nemen graag alle technische sores uit handen, zodat u zich optimaal bezig kunt houden met de inhoud van de website.

Website advies: onderhouden van een website

Maar wij geven niet alleen website advies, we helpen ook actief mee in het onderhouden van de web site. Immers wanneer de website on-line is, moet deze ook worden onderhouden. En die klus is veel groter, want dit vergt een voortdurende aandacht. Daar komt ook nogal wat techniek bij kijken. En die techniek is voortdurend in ontwikkeling. Er kan van u onmogelijk geƫist worden dat u daarvan steeds op de hoogte blijft. Daarom willen wij graag via een abonnement periodiek onderhoud plegen op uw website en adviseren hoe u deze het beste kunt inrichten, of u daadwerkelijk ondersteunen met de inrichting ervan.

Zaken als goede vindbaarheid van uw website worden door ons bewaakt, de presentatie en styling (design) van de inhoud wordt onder de loep genomen, enz.

Zie ook:

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies.