Magento webshop advies

magento webshop adviesWaarom Magento?

Als u een webwinkel begint, is het belangrijk dat u de juiste software kiest. Een verkeerde keuze betekent later alsnog moeten overstappen. Dat kost veel extra energie en geld, want het werk moet dan (deels) opnieuw gedaan worden. En dat is jammer. Daarom adviseren wij om goed te investeren en meteen te starten met een pakket waarmee u de komende jaren vooruit kunt.

Voor webshops is Magento een uitgebreid en professioneel systeem. Het is niet voor niets in Nederland zo’n bekend product. Het heeft alles wat u nodig heeft voor een webwinkel. Het pakket is ontwikkeld door professionals op het gebied van webmarketing. U lift gratis mee met de wereldwijde ontwikkeling van deze software. Maar het is niet een heel eenvoudig product. Er is behoorlijk wat technische kennis nodig om hiermee aan de slag te kunnen. Daarom assisteren wij u graag met onze adviezen.

Enkele eigenschappen van Magento:

 • Professionele, duidelijke presentatie van uw producten.
 • Overzichtelijk catalogusbeheer.
 • Uitstekende SEO (zoekmachine optimalisatie) mogelijkheden.
 • Functies als kruisverkoop en gerelateerde producten om uw omzet verder te verhogen.
 • Ondersteuning voor (tijdelijke) aanbiedingen, kortingbonnen, enz.
 • Geoptimaliseerd afrekenproces.
 • Vanuit 1 installatie kunt u eenvoudig meerdere webwinkels beheren.
 • CMS voor beheer van de statische informatiepagina’s. Of u koppelt Magento aan WordPress.
 • Een goede koppeling naar gespecialiseerde nieuwbrievensoftware zoals YMLP of MailChimp.
 • Enorme beschikbaarheid van plugins voor diverse specialisaties.

Magento webshop specialist Leeuwarden

Magento is open-source. Het is vrij verkrijgbaar, inclusief de broncode. Maar voor een goede webwinkel is meer nodig dan gratis software. Er komt veel meer bij kijken. Niet alleen technisch, maar ook op gebied van marketing. Wij beschikken over ruime ervaring met Magento webwinkels. Wij ondersteunen u om uw webwinkel tot een succes te maken. Zoekt u een Magento webshop specialist in Leeuwarden en omstreken, dan bent u bij ons op de juiste plek.

Magento hosting

Het product vraagt ook nogal wat van de webserver, dus het kan niet overal geïnstalleerd worden. Wij hebben contact met een professionele hostingpartij, gespecialiseerd in Magento.

Magento inrichting

Wij hebben diepgaande kennis en uitgebreide ervaring met Magento. Tijdens een intakegesprek inventariseren wij uw wensen en adviseren omtrent de inrichting en helpen bij de installatie en inrichting ervan. Hiermee nemen we u alle kopzorgen over de techniek van de webshop uit handen, zodat u zich optimaal kunt richten op de inhoud en de verkoop. Standaard krijgt u de webshop opgeleverd met enkele handige extra extensies.

Webshop styling en opmaak

Uw webshop moet natuurlijk herkenbaar zijn, met uw eigen logo en een goed grafisch ontwerp. Wij vertalen uw wensen naar een grafisch ontwerp.

Magento invoer productcatalogus

Het invoeren van de productcatalogus in uw webshop is vaak een behoorlijke klus. Daarbij is het ook nog van belang dat u aan het begin de juiste keuzes maakt. En dat terwijl u nog geen ervaring heeft. Daardoor worden gemakkelijk beginnersfouten gemaakt, die achteraf veel inspanning kosten om ze weer recht te zetten. Daarom helpen wij u bij de invoer van uw productcatalogus.

Magento omzetting/import productcatalogus

Mogelijk heeft u al een digitale productcatalogus, of wilt u overstappen van uw (te beperkte) webshopsoftware naar Magento. In dat geval kunt u veel werk besparen, wanneer de aanwezige digitale inhoud omgezet of geimporteerd kan worden in de nieuwe Magento webwinkel. Wij kunnen dit voor u regelen.

Magento training

Om u snel en effici├źnt te leren werken met Magento, geven wij u gebruikerstrainingen. Er zijn globaal 3 trainingen te onderscheiden:

 • Productcatalogus beheer
 • Verkoopadministratie
 • Omzetverhogende technieken

Elke training duur bij ons een dagdeel. Ons enthousiasme zal u stimuleren om meteen na de training aan de slag te gaan.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies.