Webshop advies

Wilt u een webwinkel? Wij geven u graag webshop advies.

Open source software voor webshops

Onze voorkeur gaat daarbij uit naar zogenaamde open source software, dat is software waarvan de broncode voor iedereen vrij toegankelijk is. Omdat iedereen verbeteringen in de software kan aanbrengen, beWebshop adviesvat deze software vaak veel mogelijkheden voor een lage prijs. Het tweede grote voordeel van open source software is dat u niet gebonden bent aan een bepaalde leverancier. U kunt zo bij een andere leverancier terecht wanneer onze dienstverlening u niet bevalt. Dat betekent dat wij moeten concurreren op basis van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Ons webshop advies

Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van professionele webshops, bijv. met Magento. Omdat Magento flink wat vraagt van de internet-server, is een optimale hosting belangrijk! Wij hebben contact met geschikte hostingpartijen waar uw Magento webshop veilig kan worden ondergebracht.

Maar het kan ook best zijn dat u niet zo’n zwaar systeem als Magento nodig heeft. Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij geven advies in het maken van de juiste keuze uit de alternatieve webwinkel software, zoals Prestashop, OpenCart of WooCommerce.

Zie ook:

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag webshop advies.