SEO WordPress

WordPress is een zeer geschikt CMS voor het opzetten van een bedrijfs-website voor kleine en middelgrote bedrijven.

De toegepaste techniek ondersteunt SEO WordPress al behoorlijk goed. Met een aantal extra plugins kan dit nog verder worden verbeterd.

Extra SEO plugins: de juiste techniek

Met wat extra plugins krijgt u extra gereedschap en instrumenten in handen om doelgericht beter te scoren in zoekmachine resultaten. Wij vertellen u hier graag meer over. We installeren en configureren deze plugins voor u en geven u training in hoe deze te gebruiken.

Extra SEO tekst: de juiste inhoud

Behalve met de optimale techniek wordt zoekmachine optimalisatie ook bereikt met de juiste wijze waarop inhoud wordt aangeleverd. Wij leggen u uit waar op gelet moet worden en geven trainingen om samen met u de nodige vaardigheden op dit gebied te oefenen.

Techniek + inhoud = optimaal SEO resultaat

Wanneer aan beide voorwaarden is voldaan: optimale techniek en optimale inhoud, dan scoort u met WordPress goed in Google en andere zoekmachines. En komt u na de training tot de conclusie dat het voor u teveel werk is om al uw teksten te optimaliseren voor Google, dan kunt u een beroep op ons doen. Wij gaan dan in overleg met u aan de slag en zorgen dat de inhoud van uw website optimaal geschikt wordt gemaakt voor zoekmachines. En voor uw bezoekers uiteraard…

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies.