SEO Magento

Magento staat er om bekend dat het beschikt over alle benodigde techniek om goed te scoren in zoekmachines. Maar het is daarbij wel heel belangrijk dat u deze techniek optimaal benut door het invoeren van de juiste inhoud.

Door onze uitgebreide kennis van en ervaring met Magento, kunnen wij u alle kneepjes van het vak leren en hoeft SEO Magento geen probleem te zijn.

SEO Magento aanpassingen

Hoewel Magento standaard goede mogelijkheden heeft om de webshop informatie door te geven aan Google, zijn er extra technische ingrepen mogelijk die uw webshop nog beter laat scoren. Wij vertellen u hier graag meer over.

Extra SEO mogelijkheden voor webshops

De techniek achter de zoekmachines is voortdurend in ontwikkeling. Met name voor webwinkels zijn extra mogelijkheden beschikbaar om Google te informeren over uw producten, prijzen en klantbeoordelingen: de zogenaamde “Rich Snippets“. Door die toe te passen kunt u extra informatie kwijt aan Google, waardoor u nog beter gevonden kunt worden. Het gaat er immers niet alleen om dat u gevonden wordt in Google, maar ook dat de informatie, die Google dan aan de zoekende internetter toont, optimaal is, op de wijze zoals u dat graag zou willen. Op het gebied van SEO Magento kunnen wij u vanuit Leeuwarden wel het nodige leren.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies.