SEO advies

webzakenadviesHet is belangrijk dat u gevonden wordt wanneer men zoekt naar uw bedrijf of naar uw producten. Maar hoe pakt u dit het beste aan? Wij geven graag SEO advies.

SEO = Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie (ZMO), is de techniek om uw website / webshop optimaal vindbaar te maken via zoekmachines zoals Google en Bing, Yahoo e.d.

SEO uitbesteden?

Iedereen wil graag goed gevonden worden in Google, liefst op nummer 1. Vaak wordt gedacht dat je hierop geen invloed kunt uitoefenen. Ook wordt dit vaak overgelaten aan gespecialiseerde bedrijven die tegen betaling van een eenmalig bedrag, aangevuld met een maandelijks abonnement met uw website aan de slag gaan om deze hoger te laten scoren in Google.

SEO zelf doen!

Wanneer uw website software voorzien is van de juiste techniek, dan kunt u met een beetje kennis hier heel veel zelf aan doen. Wie weet er beter dan u welke boodschap u heeft voor uw lezers op het internet? Uiteindelijk komt het toch aan op de inhoud van uw site, die op de juiste wijze moet zijn ingevuld. Wij geven er daarom de voorkeur aan om u de kneepjes van het vak te leren en trainen u graag hierin. Zo zorgt u zelf voor optimale score in zoekmachines. En mocht u na afloop van de training tot de conclusie komen dat het toch niet echt geschikt is voor u om zelf te doen, dan kunt u het alsnog aan ons uitbesteden, maar dan beschikt u in ieder geval over voldoende basiskennis om als gesprekspartner te dienen.

Zie ook:

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies.