Maatwerk software ontwikkeling

Bent u op zoekt naar een maatwerk oplossing op uw website? U heeft een specifiek automatiseringsprobleem waarvoor u een oplossing zoekt? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Plugin of maatwerk?

maatwerkWanneer u bijzondere wensen heeft voor uw website, dan gaan wij altijd eerst intensief voor u op zoek naar plugins waarmee dit gerealiseerd kan worden. Dat is namelijk veel goedkoper voor u dan maatwerk software ontwikkeling. Maar soms zijn er specifieke behoeften, die niet of niet eenvoudig gerealiseerd kunnen worden met een bestaande plugin. In dat geval kunnen wij dit voor u programmeren of gaan we op zoek naar een partij die dit voor u kan programmeren. In het laatste geval kunnen wij de hele projectleiding voor u verzorgen, zodat uw functionele wensen vertaald worden naar de technische specificatie van de web-applicatie.

Voorbeelden van maatwerk

Deze maatwerk software kan van alles zijn, bijvoorbeeld een specifiek bestelformulier voor uw website, of een rekenmodule. Het kan ook een aanvullende berekening betreffen op de afrekenpagina van uw webshop, zoals bijvoorbeeld het tonen van een tip dat het goedkoper is om nog iets kleins bij te bestellen omdat de klant dan gratis verzending heeft, zodra hij voor een bepaald bedrag besteld heeft. Maar het kan bijvoorbeeld ook een complete educatieve web-applicatie betreffen. Wij hebben ruime ervaring in het programmeren van (complexe) database web-applicaties.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies.