Over ons

Freerk Bisschop

Laat ik mij even voorstellen: Ik ben al jaren werkzaam als professionele software ontwikkelaar. De laatste jaren heb ik vooral software ontwikkeld voor het internet. Niet alleen websites, maar ook complete webapplicaties en webwinkels. Met name de webwinkels hadden daarbij mijn interesse. Naar aanleiding daarvan groeide ook mijn belangstelling voor e-commerce, trainingen van webwinkeliers en vindbaarheid in zoekmachines .

Ik ontdekte dat bedrijven vaak wel een website hebben, maar niet weten hoe ze deze kunnen inzetten als middel om meer potentiële klanten te bereiken. Dit is een geheel eigen tak van sport, waar de meeste kleinere bedrijven niet mee bekend zijn.

Dat heeft geleid tot “WebZakenAdvies”, waarin ik graag met mijn technische kennis en ervaring zaken wil ondersteunen bij hun worsteling met internet.

De techniek achter internet en zoekmachines is dermate complex en uitgebreid geworden, dat dit voor de gemiddelde zakenman niet bij te houden is. Toch is het in deze tijd hard nodig om het internet als verkoopkanaal optimaal te benutten, als u tenminste niet achterop wilt raken.

Om dit gat tussen uw zaak en de internet-techniek op te vullen, kunt u bij mij terecht. Ik probeer vanuit mijn technische achtergrond met u mee te denken en te komen tot oplossingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies.